SHERBIMET TONA

WESTPRINT eshte nje shtypshkronje me standarte Europiane me nje staf te specializuar dhe me asistence teknike e pajisur.
Ofron shёrbimet e mëposhtme për tregun Shqiptar dhe Ballkanas:

BOTIME LIBRASH

Botime te ndryshme, faqosje, shtypshkrim

me shume

PUNIME SPECIALE

Kryejme punime speciale: Varak, Llak UV, Hard Cover, etj.

me shume

Revista

Revista te ndryshme me sasi te ndryshme

me shume

Kuti dhe amballazhe

Kuti dhe amballazhime te ndryshme me forma personale

me shume

FLETEPALOSJE / FLYER

Fletepalosje, Flyer, Broshura, Kartevizita etj.

me shume

Prodhim Cantash

Prodhime cantash te ndryshme me dizajn personal

me shume