HAPAT DREJT SUKSESIT

 • industry_travel

  REZERVONI NJE TAKIM

  Ju duhet te rezervoni nje takim paraprak per te biseduar rreth punes qe do te behet

 • industry_life_healthcare

  LIDHJA E KONTRATES

  Cdo gje do te behet nepermjet nje kontrate per te dhene garanci te seriozitetit tone.

 • industry-tech

  MARRJA E POROSISE

  Pasi kemi mare porosine verifikojme qe gjithcka eshte ne rregull perpara shtypshkrimit

 • industry_other

  STAF I PERKUSHTUAR

  Staf i perkushtuar qe cdo pune qe nxjer ka nje rendiment te larte te cilesise

 • industry_finance

  REZULTAT I ARRITUR

  Klienti eshte i kanaqur nga puna dhe shikon rezultatet qe prodhoi bashkepunimi

Misioni yne eshte:  Ti sherbejme Klienteve me CILESI, KORREKTESI dhe NDERSHMERI.

PËRGJEGJËSI E WESTPRINT

Kur bëhet fjalë për qëndrueshmërinë dhe përgjegjësinë e Biznesit, ne besojmë se zbatohen rregullat normale të biznesit  …

me shume

Udhëheqja jonë & punonjësit tanë

Ne kemi punonjës te aftë që çdo ditë të bëjnë punë të reja krijuese duke dhënë një kontribut të madh biznesit.

me shume

Çmime & Vlerësime

Industria na ka njohur për përpjekjen tonë të vazhdueshme për të siguruar zgjidhje të personalizuara nga fillimi në fund për të gjithë bashkëpunetorët…

me shume

Pyetjet e bëra më shpesh

Ne kemi shumë pyetje, por për të marrë përgjigje këtyre pyetjeve ju duhet të na kontaktoni.

me shume

KLIENTET TANE

Suksesi dhe arritjet e WESTPRINT në këto 14 vjet, mbi të gjitha u takojnë klientëve, të cilët na kanë besuar dhe vazhdojnë të na besojnë.